Netanyahu kan kustu: 'Saldırılar artabilir'

Netanyahu kan kustu: 'Saldırılar artabilir'

DÜNYA Haberleri

İsrail saldırısı altındaki Gazze hafta sonuna da bombardımanla başladı. Netanyahu ise saldırıları artırabileceklerini ifade etti.

Hafta başında kalıcı ateşkes görüşmelerinin çökmesi sonrası yeniden başlayan İsrail saldırılarında 31 Filistinli oldu. nbsp;İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne dün de 20 hava saldırı düzenledi, 4 Filistinli hayatını kaybetti, yaralananlar oldu.


Ordunun açıklamasına göre, Gazze'den İsrail'e 2 roket atıldı. İsrail topraklarına havan topu fırlatılması sonucu da nbsp;4 yaşındaki İsrailli bir çoçuk yaşamını yitirdi.


İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bu gelişme üzerine, 8 Temmuz'dan bu yana 561 çocuğun yaşamını yitirdiği Gazze'ye saldırıları artırabileceklerini ifade etti.


Öte yandan İngiltere, Almanya ve Fransa, Gazze için özel gözlemci ekibi kurma fikrini değerlendiriyor.


Açıklamayı yapan İngiltere'nin BM Daimi Temsilcisi, böylelikle insani ateşkes ihlalerinin daha sağlıklı takip edilebileceğini belirtti.
nbsp;Netanyahu kan kustu: 'Saldırılar artabilir'
nbsp;Netanyahu kan kustu: 'Saldırılar artabilir'
nbsp;Netanyahu kan kustu: 'Saldırılar artabilir'


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...