Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demba Ba, Olcay ve Cenk kimseye haber vermeden...

Demba Ba, Olcay ve Cenk kimseye haber vermeden...

SPOR Haberleri

Demba Ba, Olcay Şahan ve Cenk Tosun kimseye haber vermeden Vodafone Arena'da 138 bin dolara loca aldılar. Demba Ba, locasında Sow'u konuk edecek.

Vodafone Arena'yı bir an önce bitirerek, maçlarını kendi evinde oynamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, 147 locadan 100 tanesini satarken, locaları alanlardan üç kişinin ismi, siyah-beyazlı idarecileri şaşırttı. Demba Ba, Olcay Şahan ve Cenk Tosun'un, kimseye haber vermeden loca aldıkları öğrenildi.


Siyah-beyazlı futbolcuların, tanesi 138 bin dolardan olan locaları üç seneliğine alarak hem inşaata maddi kaynak, hem de yakın çevresine Vodafone Arena'da maç seyrettirmek istedikleri bildirildi. İlk olarak Olcay, ardından Cenk ve son olarak Demba Ba'nın, yönetimden habersiz olarak, sıradan vatandaş gibi loca satın aldıkları belirtilirken, yönetim bu davranışı "Bir tuğla da sen koy" olarak değerlendirdi.


Aldıkları localarla inşaata toplamda 414 bin dolar katkı sağlamış olan üç oyuncuya başkanın teşekkür ettiği belirtildi. Bu üç ismin dışında, başka futbolcuların da loca almayı planladıkları ortaya çıkarken, Beşiktaş Yönetimi, takımdan talep gelirse kalan localar için önceliği futbolcularına verecek.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...