Trafik kazasında yaşanan büyük dram

/ Kaynak: İHA
Trafik kazasında yaşanan büyük dram

YAŞAM Haberleri  / İHA

Konya Seydişehir'de meydana gelen trafik kazasında karnındaki bebeği ile kocasını kaybeden anne, yaşam mücadelesi veriyor.

Kaza, nbsp;Konya'nın Seydişehir ilçesine nbsp;bağlı Kızılcalar Mahallesi 355 Sokak Mepaş işletme binasının arka kısmında bulunan Gazi ilkokulunun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Özdemir (34) idaresindeki 42 K 4557 plakalı otomobil ile Nazif D.(48) idaresinde 42 GBT 01 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada otomobil içerisinde bulunan sürücü Ramazan Özdemir, hamile eşi Ayşe Özdemir (34) ile kızları Fatma (9), Gizem (6) ve oğlu İsmail Özdemir (7) araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi. Araçta bulunan yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. İlk müdahaleleri bulundukları yerde yapılan yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumları ağır olan baba Ramazan Özdemir ve 8 aylık hamile eşi Ayşe Özdemir, yapılan müdahalenin ardından Konya Beyhekim Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan baba Ramazan Özdemir ve Ayşe Özdemir'in karnındaki doğmamış bebekleri yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi bulunan Ayşe Özdemir ve çocuklarının tedavilerinin sürdüğü bildirildi. nbsp;


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;
nbsp;Trafik kazasında yaşanan büyük dram
nbsp;Trafik kazasında yaşanan büyük dram


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...