Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cesare Prandelli: 'O anı sabırsızlıkla bekliyorum'

/ Kaynak: İHA
Cesare Prandelli: 'O anı sabırsızlıkla bekliyorum'

SPOR Haberleri  / İHA

Prandelli, Fenerbahçe derbisiyle ile ilgili olarak; 'Sahaya çıkar çıkmaz taraftarlarımıza bakıp onlardan güç alacağımız anı sabırsızlıkla bekliyorum' dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Süper Kupa maçı gelirlerinin Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak olmasının derbiyi farklı hale getirdiğini belirtti. 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşması için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan 'Süper Kupa 2014' maç kitabına Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli açıklamalarda bulundu.
"SÜPER KUPA'YI ALARAK, FİNAL KAZANMA GELENEĞİNİ SÜRDÜRECEĞİMİZE İNANCIM TAM"
Cesare Prandelli, Pazartesi günü Manisa'da çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "İki aya yakın bir süredir sıcak havalara rağmen antrenmanlarda var güçleriyle çalışan oyuncularım, mesai arkadaşlarım, Florya'nın emektarları, kulübün değerli çalışanları, yönetim kurulumuz. Ayrıca bizleri Avusturya'da, Macaristan'da, İzmir'de, kısacası gittiğimiz her yerde yalnız bırakmayan taraftarlarımız için çok önemli bir geceye çıkıyoruz. Bu maça zihinsel ve fiziksel olarak hazırız ve üst üste üçüncü kez Süper Kupa'yı alarak final kazanma geleneğini sürdüreceğimize inancım tam. Çalışmalara başladığımız günden bu yana ciddiyetimizi hiç bozmadık ve her ne kadar farklı kulvarlar da olsa 4. yıldız macerasının Manisa'da başlayacağının farkındayız" dedi.
"KUPALAR KAZANILIR, KAYBEDİLİR AMA ÖNEMLİ OLAN TARİHTE NASIL ANILDIĞINIZDIR"
"Bu maçın gelirinin Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak olması derbiyi farklı hale getiriyor ve her iki kulübün sorumluluğu kat ve kat artıyor" diyen Prandelli, sözlerine şöyle devam etti: "Derbinin sportmence başlaması ve bitmesi, bu maçı farklı bir gözle izleyecek olan çocukların rol modeli olan bizlerin en büyük görevi olmalı. Kupalar kazanılır, kaybedilir ama önemli olan tarihte nasıl ve ne şekilde anılacak olduğunuzdur. Şunu bilinmesini isterim ki; yıllar sonra birer delikanlı, birer genç kız olacak miniklerin "Soma için oynanan finali hatırlıyor musun? Ne kadar güzel bir gece olmuştu" demesi beni tüm zaferlerden daha çok mutlu edecektir."
"TARAFTARLARIMIZDAN GÜÇ ALACAĞIMIZ ANI SABIRSIZLIKLAR BAKLİYORUM"
İtalyan Teknik Adam, açıklamalarının son bölümünde kişisel anlamda neler hissettiğini de anlattı. Prandelli, "Futbolcu ve teknik adam olarak yerel, uluslararası sayısız maça çıktım. Bu maçlardan bazıları İtalya, Avrupa ve dünya futbol tarihinde yerini aldı. Ancak geldiğim günden bu yana Fenerbahçe derbilerinin bir eşinin olmadığı bana anlatıldı. O yüzden sahaya çıkar çıkmaz taraftarlarımızın olduğu bölüme bakıp onlardan güç alacağımız anı sabırsızlıkla bekliyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...