Çatıdan atlamaktan vazgeçti, pencereden atladı

/ Kaynak: DHA
Çatıdan atlamaktan vazgeçti, pencereden atladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Ailesiyle tartışan ve evi ateşe vererek çatıya çıkan M.F. ikna edilerek intihardan vazgeçirildi.Hastaneye kaldırılan genç, 5'inci kat penceresinden atladı.

Malatya'da ailesi ile girdiği tartışma sonrası evi ateşe vererek çatıya çıkan 22 yaşındaki M.F., ikna edilerek intiharından vazgeçirildi. Ardından hastaneye kaldırılan genç, bu sabah 5'inci kat penceresinden atlayarak ağır yaralandı.


Olay dün akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesi Özalper Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre babası ile tartışan M.F. adlı genç, bir süre sonra evi ateşe verdi ve apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Çevredekilerin durumu itfaiyeye bildirmesi ile kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangını kontrol altına alırken, intihar etmek isteyen M.F.'yi ise ikna etmeye çalıştılar. Çevrede güvenlik önlemi alınırken, intihar ihtimaline karşı ise aşağıda şişme yatak açıldı. Polis ekipleri yaklaşık yarım saat süren ikna çalışmasının ardından genci intiharından vazgeçirdi.

Olay yerinde bekleyen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan M.F. buradaki tedavisinin ardından hastanenin psikiyatri servisine yatırıldı. M.F. bu sabah ise 5'inci kattaki pencereden kendini boşluğa bıraktı.

Hemen tedavi altına alınan M.F. ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen gencin tedavisinin sürdüğü belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...