Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Ünal Aysal'ı yaylım ateşe tuttu

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe, Ünal Aysal'ı yaylım ateşe tuttu

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı topa tuttu.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, TFF Süper Kupa mücadelesi öncesi verdiği dostluk mesajına ilişkin, "Dostuz deyip dost olmamak daha yanlış. İnşallah yönetimler değişir, yine eskisi gibi hem rakibimiz hem de dostumuz olur Galatasaray Kulübü" değerlendirmesini yaptı.

FBTV'ye konuşan Uslu, Galatasaray Başkanı'nın açıklamaları konusunda nasıl bir yorumda bulunacağı sorusuna verdiği cevapta, geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi play-off finalinde yaşananlar sonrası özür dilemek yerine ortaya konulan "17 Haziran duruşu"nun, dostluğa sığmayan bir davranış olduğunu savunarak, şunları söyledi:

"Başkanların verdiği konuşmalara yanıt gibi kimse anlamasın. Ben başkanlara karşı öyle bir konuşma yapmam ama 'dostluk' kelimesinin sayın başkan, herhalde Belçikalı olduğu için Türkçe'sinin tam karşılığını bilmiyor. Yani dostluk, kötü günde insanlara sahip çıkmak demektir. Belki dili sürçtü herhalde, rakip demesi lazım, bizim ezeli rakibimiz kendileri çünkü. Çok kötü günler yaşadığımızda özellikle 'bu ateş üfleyerek sönmez' diyen, arkasından bize, Türkiye'ye önemli bir şekilde yanlışlar yapan birtakım insanları da kendi bünyesinde çalıştırıyor şu anda. Bizim dostluğumuzu herkes biliyor. Biz kimlerle dostuz, nasıl dostuz? Biz kişi olarak da kurumsal olarak da ne yaptığımızı biliyoruz. Kimse bize bir şeyler öğretmeye kalkmasın. Biz Galatasaray takımıyla ezeli rakibiz. Elimizden geleni yapıyoruz son 5-6 yıldır."

"Bize 'sivri dilli idareci' diye isim taktılar ama bizim nasıl sportmenlik yaptığımız biliniyor" diyen Uslu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bir kelimeyi hatırlatmak istiyorum sayın başkana, 'özür'. Özür dilemeleri gerektiği yerde, '17 Haziran' duruşu diye bir şey çıkardılar. Bu bile dostluğa sığmayan bir şeydi. Çünkü geleceksiniz 'yüzde 49 ihtimalle yenebilirdiniz, yüzde 50 ihtimalle yenebilirdiniz veya mağlup olurdunuz...' Nedir 17 Haziran? Ne değişti Türkiye'de? Kim ne yapmış size? Bunlar daha çok geriyor insanları. Ben buradan şunu hatırlatmak istiyorum. Biz dostuz, biz herkesle dostuz ve bizim bu dostluğumuzu da herkes biliyor. Ama dostuz deyip dost olmamak daha yanlış. İnşallah yönetimler değişir, yine eskisi gibi hem rakibimiz hem de dostumuz olur Galatasaray Kulübü."

- Kupa maçında sakatlık endişesi

Mahmut Uslu, Galatasaray ile TFF Süper Kupa maçını oynayacakları Manisa 19 Mayıs Stadı zemininin kötü olduğu yönde medyada yer alan haberlerle ilgili olarak, "Herkes diyor ya, 'sonuç ne olursa olsun centilmenlik içinde olsun' diye. Evet ama sakatlık da olmasın, bir problem de olmasın" ifadesini kullandı.

Sahayla ilgili tedbirler alınacağını düşündüğünü belirten Fenerbahçeli yönetici, "Sahayı federasyon belirliyor. Federasyon herhalde gidip bakmıştır. Eğer bu kadar dedikleri gibi çok abartılı şekilde kötüyse yazık. İki takım için de güzel olmaz, çünkü sezon başı. Allah korusun. Herkes diyor ya 'sonuç ne olursa olsun centilmenlik içinde olsun' diye. Evet ama sakatlık da olmasın, bir problem de olmasın. Çünkü rekabette bulunduğumuz bir takımla oynayacağız. İnşallah o güne kadar birtakım tedbirler alırlar, bilemiyorum" şeklinde konuştu.

- Forma satışlarında 110 bine ulaşıldı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Uslu, yeni sezon formalarına ilginin yoğun olduğunu, satış adetinin 110 bine ulaştığını bildirdi.

Uslu, "Satışlar her ay bu şekilde devam ederse, bizim istediğimiz hedeflere, milyona yakın hedefe ulaşırız. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz, çünkü kendi kulüplerine her türlü desteği veriyorlar. Taraftarlarımız, sağ olsunlar" diye görüşlerini aktardı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...