Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Menajeri açıkladı! G.Saray bombayı patlattı!

/ Kaynak: AA
Menajeri açıkladı! G.Saray bombayı patlattı!

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray, uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Balanta transferini açıklama noktasına getirdi.

Galatasaray'ın transferi için bir süredir girişimlerde bulunduğu Eder Balanta'nın menajeri Silvano Espindola, Arjantin'de bir radyo istasyonuna açıklamalarda bulundu ve sarı-kırmızılılarla anlaştıklarını söyledi.

21 yaşındaki stoper için devrede sadece G.Saray'ın olduğunu kaydeden menajer, "Şu anda bizim ve River Plate'in önünde sadece Galatasaray'ın teklifi var. İlk teklifleri 6 milyon euroydu, ancak şimdi tekliflerini daha iyi bir seviyeye getirdiler ve şu anda Eder ve River için iyi bir anlaşma gibi gözüküyor. Birçok konuda mütabık kalındı ve oyuncunun da büyük kulüplere gitme arzusu var. Birçok kulüp benimle transfer için temasa geçti, ancak ben onları önce River Plate ile görüşmeleri için yönlendirdim" dedi.

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'ın transferi kısa süre içinde açıklaması beklenirken, sarı-kırmızılıların yabancı kontenjanında boşluk açmaya çalıştığı kaydedildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...