Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 PKK'lı teslim oldu

/ Kaynak: DHA
2 PKK'lı teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bingöl'de 17 yaşındaki bir genç, Hakkari'de ise 1 kadın PKK'lı güvenik güçlerine teslim oldu.

BİR HAFTA ÖNCE DAĞA ÇIKAN ÇOCUK PKK'DAN KAÇTI

BİNGÖL'ün Karlıova ile Muş'un Varto ilçeleri arasında yol kapatma eylemi sırasında PKK'dan kaçan 17 yaşındaki genç jandarma ekiplerine teslim oldu.

Bingöl'ün Karlıova ile Muş'un Varto ilçeleri arasındaki dünkü yol kapatma eylemine katılan 17 yaşındaki C.T. isimli çocuk, eylem sırasında PKK'lı gruptan kaçarak güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerine teslim oldu. Erzurum'un Hınıs ilçesinden olan çocuğun yaklaşık bir hafta önce dağa çıkarak PKK'ya katıldığı, daha sonra pişman olunca teçhizatsız olarak Karlıova'da Jandarma güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

JANDARMANIN İKNA ETTİĞİ KADIN PKK'LI TESLİM OLDU

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde jandarmanın ikna ettiği 1 kadın PKK'lı silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Hakkari Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi: '23 Ağustos 2014 günü saat 15.30 sıralarında Yüksekova ilçesi Esendere Jandarma Karakol Komutanlığı'nın yapmış olduğu ikna çalışmaları sonucunda kadın bir bölücü terör örgütü mensubu silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olmuştur. Olayla ilgili adli tahkikata başlanmıştır.'
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...