Eşini zıpkının sapıyla öldürdü

/ Kaynak: DHA
Eşini zıpkının sapıyla öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Cezaevinden çıkan Cebrail Şimşek, çıkan tartışmada 12 yıllık eşi Zehra Şimşek'i balık avında kullanılan zıpkının sapı ile kafasına vurup öldürdü.

Malatya'da denetimli serbestlik yasasından yararlanıp cezaevinden çıkan Cebrail Şimşek, çıkan tartışmada 12 yıllık eşi Zehra Şimşek'i balık avında kullanılan zıpkının sapı ile kafasına vurup öldürdü.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Şehit Fevzi Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre sürekli eşini döven Cebrail Şimşek, dün gece yarısı eve alkollü geldi. Evde karı-koca arasında 'Neden geç geldin' tartışması çıktı. Tartışma sırasında Cebrail Şimşek, balık avında kullanılan zıpkının sapı ile 29 yaşındaki eşi Zehra Şimşek'in kafasına vurdu. Başından aldığı darbe ile genç kadın olduğu yere yığılıp kaldı. İddiaya göre Cebrail Şimşek olaya şahit olan yaşları 4 ile 11 yaşında değişen 3 çocuğunu olayı kimseye söylememeleri konusunda uyardı.

Cebrail Şimşek, daha sonra bayılan eşi Zehra Şimşek'i banyoya götürüp, üzerine ayılması için su döktü. Bu sırada evden kaçarak babaannesine giden evin büyük çocuğu durumu haber verdi. Eve gelen Şimşek'in yakınları banyoda elleri bağlı ve baygın halde olan genç kadını hemen hastaneye götürdü. Başını duvara çarptığı söylenilerek hastane kaydı yaptırılan Zehra Şimşek, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hastanenin morguna konulan kadının kollarındaki ip izini gören görevliler olayı şüpheli bulup polise bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, eşini öldürdüğü iddiasıyla Cebrail Şimşek'i gözaltına alıp Asayiş Şube Müdürlüğü'nde götürdü. Evde olay yeri inceleme ekipleri tarafından kapsamlı araştırma yapıldı. Araştırma sonunda evdeki ip ve olayda kullanılan zıpkın sapına el konuldu. Gözaltında tutulan Cebrail Şimşek'in daha öncede bazı suçlardan dolayı cezaevine girdiği ve son olarak denetimli serbestlik yasası ile tahliye edildiği öğrenildi. Şimşek'in dün son kez denetimli serbestlik yasası çerçevesinde karakola gidip imzasını verdiği ve cezasını tamamladığı belirtildi.

Öte yandan eşi tarafından öldürülen Zehra Şimşek'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çiftin 3 çocuğu ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlileri tarafından koruma altına alındı. Polisin cinayetle ilgili başlattığı soruşturması devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...