İnce: CHP'nin başına 'uzun adam'ı getirin

İnce: CHP'nin başına 'uzun adam'ı getirin

Politika Haberleri

Çatı hezimetinin ardından isyan bayrağını açan ve CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Muharrem İnce'den 'ince' gönderme…

nbsp;İnce dün, partisinin İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'yla görüşmesinin ardından basın toplantısı düzenledi. Salıcıyla birlikte kameraların karşısına geçip " Genel Başkanlığımda, Kurultay'a giderken hiçbir il başkanına destek açıklaması yaptırmayacağım. Yasak olacak bu" diyen Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nu "Kongreye giderken partinin imkanlarını kullanıyorsun" diyerek eleştirdi. "2010'da 'açın kapıları, korku imparatorluğunu yıkacağım' diyordu. Nereye gitti o Gandi, o devrimci Kemal?" diye soran İnce, delegelere de şu mesajı gönderdi: "AKP'nin başında uzun bir adam varken bizdeki biraz daha kısaydı. Şimdi AKP'nin başında kısa bir adam var. CHP'nin başına da uzunu getirin. Önce 2015'de kısasını indireyim. Sonra uzununu."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...