Karısını başından vurarak öldüren koca firar etti

/ Kaynak: İHA
Karısını başından vurarak öldüren koca firar etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tunceli'de tartıştığı karısını başından vurarak öldüren adam daha sonra karısına ait arabayla firar etti.

Tunceli'de tartıştığı eşini öldüren koca firar etti.Tunceli Merkez Moğultay Mahallesi Günel Sokak Çağlar Apartmanında ikamet eden Ö.T. (39) ile eşi M.T (37) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.T. eşini başından tabancayla vurarak öldürdü.Tartışmayı ve silah sesini duyan apartman sakinlerinin durumu polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, M.T'nin cansız bedeniyle karşılaştı.Tunceli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından M.T'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayı duyan yakınları sinir krizleri geçirdi.
POLİS, KAÇAN EŞİ TESLİM OLMASI İKNAYA ÇALIŞTI
Eşini öldürdükten sonra olay yerinden eşine ait araçla kaçan Ö.T.'nin teslim olması için polis ekipleri operasyon başlattı.MOBESE kayıtlarından Pülümür ilçesine doğru gittiği tespit edilen Ö.T.'nin cep telefonunu arayan ekipler, teslim olması için ikna etmeye çalıştı. Ekiplerin ikna çabasına olumsuz yanıt veren Ö.T ile bir süre sonra iletişim kesilirken, kaçabileceği noktalarda güvenlik önlemleri alındı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...