Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Bunu yapan, Süper Kupa maçına alınmayacak!'

/ Kaynak: AA
'Bunu yapan, Süper Kupa maçına alınmayacak!'

SPOR Haberleri  / AA

'Bilet üzerindeki TC Kimlik numarası bileti taşıyan kişiye ait değilse, o kişi stada alınmayacak. Bunu tüm vatandaşlarımız bilsin.'

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Süper Kupa maçı için gerekli emniyet tedbirlerinin alındığını, maçta 2 bin 500 polisin görev yapacağını belirtti. Ceren, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Süper Kupa maçının oynanacağı 25 Ağustos Pazartesi günü maç öncesi, maç sırası ve maç sonrasında gerekli emniyet tedbirlerinin planlandığını bildirdi.
Karşılaşma için Manisa'nın ilçelerinden 600, çevre illerden ise 900 polisin takviye olarak Manisa'da görevlendirildiğini, toplam 2 bin 500 polisin maç sırasında görev yapacağını ifade eden Ceren, "Soma şehitleri yararına bir maç olduğundan dolayı taraftarların bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olacağını düşünüyoruz. Biz kararlıyız, olay çıkartmamak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Maça gelecek Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının ayrı alanlardan stada alınacaklarını bildiren Ceren, taraftarların stat bölgesine girişte ve turnikeler civarında olmak üzere iki ayrı kontrol noktasından geçirileceğini ifade ederek şu bilgileri verdi:
"Bileti olmayan kişileri, alkollü kişileri stat çevresine almayacağız. Bilet üzerindeki TC Kimlik numarası bileti taşıyan kişiye ait değilse, o kişi stada alınmayacak. Bunu tüm vatandaşlarımız bilsin. Ayrıca sivil ekiplerimiz karaborsa satış yapanlara yönelik kendilerini alıcı gibi tanıtarak görev yapacaklar ve bu yöntemle satış yapanları yakalayacaklar. Ayrıca, ruhsatlı bile olsa bölgeye silahlı girişi izin ver."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...