Ailelerin Adli Tıp'ta acı dolu bekleyişi devam ediyor

/ Kaynak: İHA
Ailelerin Adli Tıp'ta acı dolu bekleyişi devam ediyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kumburgaz'da denizde kaybolan beş gençten birine ait olma ihtimaline karşı ailelerin Adli Tıp Kurumu'nda acı bekleyişi devam ediyor.

Marmara Adası sahilinde bulunan erkek cesedinin Kumburgaz'da denizde kaybolan beş gençten birine ait olma ihtimaline karşı ailelerin Adli Tıp Kurumu'nda bekleyişi sürüyor.Kumburgaz'da denizde kaybolan 5 genci arama çalışmaları sırasında gece geç saatlerde Marmara Adası sahilinde bir ceset bulundu. Ceset, sabah saatlerinde otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bir erkek ceset bulunduğu bilgisini alan kayıp beş gencin aileleri ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Adli Tıp Kurumu'na geldi. Ailelerin otopsi için bekleyişleri sürerken kaybolan gençlerden birinin kolunda bulunan bir bilekliğin benzerinin Marmara Adası'ndan çıkarılan cesedin kolunda da olduğu iddia edildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...