İşte Fenerbahçe'nin Galatasaray kadrosu!

/ Kaynak: AA
İşte Fenerbahçe'nin Galatasaray kadrosu!

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe'nin yarın Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçı kadrosu belli oldu. Kadroda Diego Ribas kadroda yer almıyor.

Fenerbahçe'nin TFF Süper Kupa'da yarın Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın kadrosu açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertli takımın 21 kişilik kadrosuna yeni transfer Diego Ribas dahil edilmedi. Geçtiğimiz günlerde sakatlıktan kurtularak takımla çalışmalara başlayan Diego'ya sarı-lacivertli kulüp, yabancı kontenjanı sebebiyle henüz lisans çıkartamamıştı. Sakatlığı süren Egemen Korkmaz da kadroda yer almadı.
Fenerbahçe'nin 21 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Kadlec, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Alves, Selçuk Şahin, Meireles, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Sow, Kuyt, Webo, Emenike ve Muhammed Akarslan.
KALE: Volkan Demirel, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran
DEFANS: Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Bruno Alves
ORTA SAHA: Selçuk Şahin, Raul Meireles, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Muhammed Akarslan.
FORVET: Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Emmanuel Emenike
EGEMEN KORKMAZ'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR!
Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Egemen Korkmaz, özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, bugün saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla İzmir'e, ardından karayoluyla Manisa'ya hareket edecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...