Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bundesliga'da lig tarihinin rekor golü!

Bundesliga'da lig tarihinin rekor golü!

SPOR Haberleri

Bundesliga'nın ilk hafta maçında Dortmund ile Leverkusen karşılaştı. Maçın 9. saniyesinde Bellarabi'nin attığı gol, lig tarihinin en erken atılan golü oldu

Bundesliga'nın ilk hafta maçında Dortmund ile Leverkusen, Signal Iduna Park'ta karşı karşıya geldi... Maçın henüz 9. saniyesinde Leverkusen'li Bellarabi'nin kaydettiği gol, lig tarihinin en erken atılan golü oldu. Bundesliga'da yeni sezon bu hafta oynanan maçlarla başlarken, ilk hafta bir rekora da sahne oldu. Güçlü rakibi Dortmund'a konuk olan Levekusen'de, başlama vuruşundan saniyeler sonra ceza sahası önünde topla buluşan Karim Bellarabi, savunmadan şık bir hareketle sıyrıldı ve düzgün vuruşla takımını 9. saniyede 1-0 öne geçirdi. Bu gol, aynı zamanda Bundesliga tarihinin en erken atılan golü oldu. Mücadelenin ilk devresi, Leverkusen'in 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıda ev sahibi Borussia Dortmund'un beraberlik arayışları vardı. Ancak duraklama anlarında Dortmund'un savunmada verdiği açıkları iyi değerlendiren Leverkusen, farkı 2'ye çıkardı. İlk golün sahibi Karim Bellarabi'nin pasına iyi hareketlenen Stefan Kiessling, tek vuruşla skoru 90+5'te 2-0'a taşıdı. Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Leverkusen, Bundesliga'da yeni sezonu çok önemli bir galibiyetle başladı. (Kaynak: NTV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...