Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Altuğ Fındık Festivalinde coşturdu

/ Kaynak: DHA
Emre Altuğ Fındık Festivalinde coşturdu

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde geleneksel Fındık Festivali'nde sahneye çıkan Emre Altuğ söylediği şarkılarla geceye katılanları doyasıya eğlendirdi

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Değirmendere Fındık ve Kültür Sanat Festivali'nde Emre Altuğ konser verdi. Fındık Festivali'ne Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile çok sayıda Emre Altuğ hayranı konseri izledi. Konser öncesi fındık üreticileri arasında yapılan en güzel fındık üreticileri açıklandı. Yarışmada birinci ilan edilen Şevket Çar, ikinci Dilanur Çar ve üçüncü Aydın Şahin çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Konser sonunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş sanatçı Emre Altuğ'a Değirmendere fındığını hediye etti. Geleneksel hale gelen fındık festivalinin her yıl daha da renklendiğini söyleyen Başkan Ellibeş konuşmasını söyle sürdürdü: "Gölcük Belediyesi olarak bu yıl 30'uncu kez Değirmendere Fındık ve Kültür Sanat Festivali kapsamında tertip ettiğimiz etkinlikler büyük ilgi göstermenizden dolayı teşekkür ediyorum, Emre Altuğ gecemize katılarak renk kattı."

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...