297 milyon euro'luk derbi: 'Fenerbahçe-Galatasaray'

/ Kaynak: AA
297 milyon euro'luk derbi: 'Fenerbahçe-Galatasaray'

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta başlayacak 2014-2015 sezonu öncesi yarın Manisa "süper" bir derbiye ev sahipliği yapacak.

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Türkiye Kupası sahibi Galatasaray, TFF Süper Kupa maçında, sezonun galası niteliğinde bir maça çıkacak. nbsp;Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak "süper" derbiyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.


- Kartal ve Prandeli'nin ilk heyecanı


İki takım da yarınki derbiye geçen sezona göre farklı teknik direktörlerle çıkacak.


Galatasaray'da sezon sonunda ayrılan İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin yerine vatandaşı Cesare Prandelli göreve getirildi. Fenerbahçe'yi geçen sezon Süper Lig şampiyonluğuna taşıyan Ersun Yanal ise, sezon başladıktan sonra yönetimle arasındaki anlaşmazlık nedeniyle istifa etti, yerine yardımcısı İsmail Kartal getirildi.


Her iki teknik adam da ilk resmi maçlarında, ezeli rekabet tarihinde takımlarının başında ilk kez sahaya çıkacak.


- 297 milyon euroluk derbi


Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki yarınki maç, aynı zamanda Türkiye'nin en pahalı iki takımını karşı karşıya getirecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...