Prandelli Fenerbahçe'nin zayıf yönünü buldu

Prandelli Fenerbahçe'nin zayıf yönünü buldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başaralı teknik hocası Prandelli, "Volkan çok iyi kaleci. Soluna ve ayağının dibine vurun" dedi.

Cimbom'un yeni teknik patronu Kanarya'nın maç kasetlerini izledi, rakibin açığını yakaladı. Süper Kupa heyecanı Galatasaray cephesini sardı. Fatih Terim yönetiminde art arda iki yıl bu kupayı müzesine götüren Cimbom'da yeni patron Cesare Prandelli de bir anlamda rüştünü ispat etmek için bu maçı herkesten çok istiyor. Günlerdir dersine çalışan İtalyan çalıştırıcı, F.Bahçe'nin maç kasetlerini kare kare inceledi, rakibi nereden vuracağını tespit etti. Prandelli şut özelliği gelişmiş futbolcularına emri verdi: "Top size geldiğinde düşünmeyin, vurun" nbsp;


'REFLEKSLERİ TAHMİNİMDEN İYİ'
Prandelli, F.Bahçe'yi avlamak için kaleci Volkan Demirel'i bir şekilde mağlup etmeleri gerektiğini söyledi. İtalyan teknik direktör, Sneijder, Burak, Olcan gibi futbolcularına "Volkan tecrübeli ve fiziğine göre refleksleri güçlü bir kaleci. Karşı karşıya pozisyonlarda da çok başarılı. Onu geçmenin en kolay yanı yerden ve soluna vurmak" uyarısında bulundu. Tecrübeli teknik adam ayağının dibine atılan şutlarda da Volkan'ın çaresiz kaldığını belirterek hücum oyuncularına bu noktaya vurmalarının direktifini verdi.


EŞSİZ MAÇI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Süper Kupa finalinde F.Bahçe ile Soma yararına oynanacak maç öncesi görüşlerini paylaştı. İtalyan çalıştırıcı "Bu maçın geliri Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine gidecek. Her iki kulübün sorumluluğu çok fazla. Yıllar sonra birer delikanlı ve genç kız olacak miniklerin 'Soma için oynanan finali hatırlıyor musun? Ne güzel bir gece olmuştu' demesi tüm zaferlerden daha değerlidir" dedi. Cesare Prandelli, F.Bahçe maçlarının eşinin olmadığının kendisine anlatıldığını ve bunu görmek için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.


Kaynak: Fotomaç


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...