Emre'den Melo açıklaması

Emre'den Melo açıklaması

SPOR Haberleri

TFF Süper Kupa öncesi Fenerbahçe ve Galatasaray'nın takım kaptanları Emre Belözoğlu ile Selçuk İnan basın toplantısı düzenledi.

Manisa'da 25 Ağustos 2014 Pazartesi günü Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında oynanacak TFF Süper Kupa 2014 öncesi ortak basın toplantıları gerçekleştirildi.

Basın toplantısından satırbaşları şöyle:

Selçuk İnan: Emre abinin dediği gibi bizim hiçbir zaman sorun olmaz. Gereken neyse yapmaya hazırız.
Saha içi ve saha dışı olaylar? Taraftarlara verecekleri öğüt var mı?

Selçuk İnan: Tabi bizim amacımız öncelikle güzel maç izlettirebilmek. Kendi adıma her maça öyle çıkıyorum. Değişen birşey olmayacak sahaya takım olarak güzel bir maç izlettirmek için çıkacağız.

Emre Belözoğlu: Futbol maçı bu kazanan ve kaybeden olacaktır. Selçuk güzel söyledi ne olursa olsun kazanan SOMA olacaktır. İnşallah gzüel bir maç olur izleyenler keyif alır.
Zemini gezdiniz nasıldır? Emre Belözoüğlu'nun Melo ile ilgili düşünceleri neler?

Emre Belözoğlu: Türkiye'de futbol çok iyi zeminlerde oynanmıyor. Zemin malesef zemin kötü, daha iyi bir zeminde oynamak isterdim. Benim için maçlar 90 dakikada biter, Melo ile ilgili söyleyecek başka birşey yok.

Selçuk İnan: Son iki kupayı Galatasaray kazandı. Bu bizim için ayrı bir motive kaynağı olacaktır. Sonuçta futbol kaybetmekte var planlarımızı kazanmak üzerine yaptık. İnşallah kazanan biz olacağız.
Hava sıcaklığı 25 derece olacak?

Selçuk İnan: Sağlıklı bir ortamda oynanmayacak 7-8 sene önce başka şeylerde yaşamıştım. Sağlıklı şartlarda oynayamayacağız biraz zorlanacağız ama SOMA için değer.
Duran topları kim kullanacak?

Selçuk İnan: Bu her zaman sorunlan bir soru... Hazırlık maçlarında onlar kullanmak istedi. Kim kendini iyi hissederse o kullanacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...