Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bingür Hoca'ya kıskançlık kurşunu! Sarıkamış'ta vurdular

Bingür Hoca'ya kıskançlık kurşunu! Sarıkamış'ta vurdular

YAŞAM Haberleri

Kalp-Damar Cerrahı Prof Dr. Bingür Sönmez, Sarıkamış'ta şehitleri anarken aralarında sürtüşme olan eski belediye başkanı Özbilen'in kurşunlarına hedef oldu

Sarıkamış Şehitlerini Anma ve Top Yolu Yürüyüşüne katılmak üzere ilçede bulunan Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı ve Kalp-Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez (62), Gaziler Meydanı'nda gezdiği esnada silahlı saldırıya uğradı. Dayanışma Grubu üyeleri, sabah saatlerinde Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy ile birlikte şehitlik programı için meydana gitti. Grup toplu halde yürürken, Sarıkamış eski Belediye Başkanı İlhan Özbilen, yanında yeğeni olduğu belirtilen kişiyle geldi ve kalabalığa "Bingür" diye seslendi. Sönmez'i yakından tanıyan ve Sarıkamış Şehitleri Anma Etkinlikleri sebebiyle aralarında sürtüşme olduğu belirtilen Özbilen, iddiaya göre tabanca ile peş peşe ateş etmeye başladı. Bu sırada gruptakiler saldırganı engelleyerek etkisiz hale getirdi. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Özbilen tutuklanırken, kolundan ve bacağından yaralanan Sönmez'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sönmez, ambulans uçakla İstanbul'a getirilerek tedavi altına alındı.

DURUMU İYİ
Anıttaki törene katılan Bingür Sönmez, meydanda gezdiği esnada saldırıya uğradı. Sönmez'in hayatî tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...