Peşmergeden çarpıcı açıklama: PKK sadece kendisini savunabildi

/ Kaynak: İHA
Peşmergeden çarpıcı açıklama: PKK sadece kendisini savunabildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Irak Bölgesel Yönetimi Peşmerge Bakanlığı'ndan PKK ile ilgili çarpıcı açıklama: 'PKK IŞİD'e karşı Irak'ın kuzeyini savunmadı'

Peşmergeden PKK hakkında çarpıcı açıklama! nbsp;Irak Bölgesel Yönetimi Peşmerge Bakanlığı PKK'nın IŞİD'e karşı Irak'ın kuzeyini savunmadığını ifade etti.Peşmerge Bakanlığı Basın Sözcüsü Halgurd Hikmet açıklamasında tüm Kürtlerin IŞİD'e karşı birlikte savaşmasının doğru olacağını belirtti. Hikmet buna karşın Peşmerge'nin bölgede IŞİD'e karşı yalnız savaştığını ifade etti. PKK'nın Mahmur'da birliklerinin olduğunu belirten Hikmet buna rağmen PKK'nın yalnızca kendisini savunduğunu ve Peşmerge'yle birlikte hareket etmediğini kaydetti.PKK yöneticisi Cemil Bayık da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada IŞİD'le asıl mücadele eden gücün kendileri olduğunu ve Peşmerge'nin para ve villa peşinde olan eğitimsiz askerlerden oluştuğunu ifade etmişti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...