Cardozo'nun her golü para

Cardozo'nun her golü para

SPOR Haberleri

Rostov maçında ilk golünü atan Trabzonspor'un yeni yıldızı, gollerine devam ettiği sürece sözleşme gereği Portekiz kulübü de ekstra para kazanacak.

Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk resmi maçında Rostov'a attığı aşırtma golüyle bordo-mavili taraftarların gönlünü fetheden Oscar Cardozo, golleriyle Benfica'yı da zengin edecek. Trabzonspor Yönetimi'nin Paraguaylı yıldız için Benfica ile yaptığı sözleşme gereği, ligde 20 golü geçmesi halinde 500 bin avro, Avrupa Ligi'nde 5 golü geçerse 250 bin avro, Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkması halinde 250 bin avro, Süper Lig şampiyonluğu halinde ise 500 bin avro ekstra ödeme yapmayı taahhüt ettiği öğrenildi. Tüm bu ihtimaller gerçekleşirse 5 milyon avroya alınan Cardozo için Benfica'ya toplam 1.5 milyon avro daha ödeme yapılacak. Öte yandan Cardozo'nun ülkesi Paraguay'da en çok merak edilen yer Trabzon oldu. Paraguay halkı, bordo-mavili kulüple ilgili videolar izlerken, şehir de google'da tıklanma rekoru kırdı. Trabzon, 2 ayda 13 bin 750 kat tıklanırken takım da 27 bin 698 kat fazla tıklanma oranına ulaştı. Ülkenin en fazla taraftarı olan Cerro Porteno ile aynı renkleri taşıyan Trabzonspor'un formalarına bu takımın taraftarlarından büyük ilgi olduğu ve inernet üzerinden bordo-mavili forma satışlarının başladığı öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...