Beşiktaş - Arsenal maçı hakemi belli oldu!

Beşiktaş - Arsenal maçı hakemi belli oldu!

SPOR Haberleri

Arsenal - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçını yönetecek hakem belli oldu.

Arsenal - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcıa'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Mıranda ve Paulo Alexandre Santos Soares yapacak. Antonio Manuel Albino Godınho dördüncü hakem olacak.Portekiz futbolunun önemli hakemleri arasında gösterilen Pedro Proenca 2003 yılından bu yana FIFA hakemliği yaparken, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), dünyada futbolda ileri gitmiş ülkelerdeki spor yazarları ve otoritelerin oylarıyla belirlediği 2012'nin en iyi futbol hakemi değerlendirmesinde de Cüneyt Çakır'ın önünde ilk sırada yer almıştı.

G.SARAY-JUVENTUS MAÇINDA OLAY OLDU nbsp;

Portekizli hakem 2013/14 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'nin İtalya'da Dortmund'u 2-1 yendiği karşılaşmayı yönetirken, Dünya Kupası Avrupa Play-Off'larında İzlanda-Hırvatistan ve Yunanistan-Romanya maçlarında da düdük çaldı.
Geçtiğimiz sezon Allianz Arena'da oynanan ve tarihe geçen Bayern Münih-Real Madrid maçında görev alan Proença, yönetimiyle takdir toplamıştı. Pedro Proença, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda 3 maçta görev aldı. 2. turda Hollanda'nın Meksika'yı yendiği maçtan sonra görev alamadı.
Portekizli hakem, Türk medyasında Galatasaray ile Juventus arasında oynanan ve ertelenen maçın hakemliğiyle dikkat çekti. Proença'nın yönetimi özellikle İtalyanlar'dan tepki almıştı ancak Galatasaray, Juventus'u Devler Ligi'nin dışına itmişti.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...