Kayıp gençlerden kötü haber!

Kayıp gençlerden kötü haber!

GÜNDEM Haberleri

Kumburgaz'dan acı haber geldi

Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan ve önceki gün Marmara Adası açıklarında bulunan ceset gençlerden birine ait çıktı. Yaşları 25 ile 30 arasında değişen; Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi 17 Ağustos pazar günü tatil için geldikleri evden sadece havlularını alıp sahile gitti. Bir deniz bisikleti kiralayan 5 kişi bu bisikletle denize açıldı ve bir daha da kendilerinden haber alınamadı. Gençler günlerdir aranıyor.Cumartesi günü Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü sahilinde Marmara'da nbsp;kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu.

CESET SERDAR DEMİR'E AİT

Cumartesi günü Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü sahilinde bir ceset bulundu. Ancak DNA testi sonucu cansız bedenin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğu ortaya çıktı.

Kayıp gençlerden kötü haber!


AYRINTILAR GELİYOR. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...