Denizde kaybolan 5 gençten birinin daha cesedine ulaşıldı

Denizde kaybolan 5 gençten birinin daha cesedine ulaşıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Marmara Adası sahilinden bir yürek yakan haber daha geldi. Denizde kaybolan 5 gençten birinin daha cesedine ulaşıldı.

Marmara Adası sahilinden bir acı haber daha geldi. Denizde kaybolan 5 gençten birinin daha cesedine ulaşıldı. Marmara Adası sahilinde bulunan cesedin, Kumburgaz'da denizde kaybolan 5 gençten birine ait olduğu ortaya çıktı.Kumburgaz'da deniz bisikletiyle açılan ve kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu. Cumartesi günü Marmara Adası yakınlarında bulunan cesedin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğu ortaya çıktı. Kumburgaz Kamiloba sahilinden kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 genci arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken acı bir haber geldi. Kaybolan 5 gençten birinin cesedi bulundu.Cumartesi günü Marmara Adası yakınlarındaki Gündoğdu Köyü sahilinde bir ceset bulundu. Ancak DNA testi sonucu cansız bedenin kayıp 5 gençten Serdar Demir'e ait olduğu ortaya çıktı.

DENİZE AÇILDIKLARI YERDEN 100 KM. UZAKTA BULUNDU
Serdar Demir'in cesedi Kumburgaz'dan yaklaşık 100 km uzaklıkta bulundu. Akıntı ve rüzgar gencin cansız bedenini Marmara Adası'nın arka tarafına kadar sürüklemiş.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...