Kız kavgasında dövülen yardıma gitti, öldü

/ Kaynak: DHA
Kız kavgasında dövülen yardıma gitti, öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kız yüzünden dövüldüğü öne sürülen Selçuk Ç. ile birlikte döven genci takip eden Aydın İrten, av tüfeği ile açılan ateşle yaşamını yitirdi.

Kayseri'de kız yüzünden dövüldüğü öne sürülen 26 yaşındaki Selçuk Ç. ile birlikte döven genci takip eden 22 yaşındaki Aydın İrten, av tüfeği ile açılan ateşle yaşamını yitirdi. nbsp;Olay, gece Melikgazi ilçesi Danışmentgazi mahallesindeki otobüs son duraklarında meydana geldi. İddiaya göre, Selçuk Ç. uzaktan akrabası olan ve evlenmeyi düşündüğü 19 yaşındaki S.Y.'nin, aynı işyerinde çalıştığı 24 yaşındaki Fahrettin A. ile görüştüğünü öğrendi. Selçuk Ç., takip ettiği Fahrettin A. ile Hunat mahallesi otobüs duraklarında tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Selçuk Ç.'yi döven Fahrettin A., otobüse binerek olay yerinden ayrıldı.

OTOMOBİLLE TAKİP ETTİLER

Bu sırada yoldan geçen Aydın İrten ve 19 yaşındaki kardeşi Uğur İrten ile Mehmet D. dayak yiyen Selçuk Ç.'nin yanına gelip, iddiaya göre Fahrettin A.'yı dövebileceklerini söyledi. Selçuk Ç., İrten kardeşler ve Mehmet D. ile birlikte otobüsle olay yerinden ayrılan Fahrettin A.'yı otomobille takibe başladı. Fahrettin A. takip edildiğini anlayınca cep telefonuyla ağabeyi 28 yaşındaki Hayrettin A.'dan yardım istedi. Hayrettin A., evde bulunan çift namlulu tüfeği alarak durağa gitti. Çıkan kavgada, iki kez çevreye ateş açan Hayrettin A., tüfeği üçüncü kez ateşlediğinde Aydın İrten'i ensesinden vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekibi, gencin yaşamını yitirdiğini belirledi. nbsp;
İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Cinayet şüphelisi Hayrettin A. ve kardeşi Fahrettin A. ile Selçuk Ç., S.Y., Uğur İrten ve Mehmet D. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...