Linnes'ten Beşiktaş açıklaması

Linnes'ten Beşiktaş açıklaması

SPOR Haberleri

Martin Linnes maçtan sonra sıcak sıcak verdiği röportajın ardından bir röportaj da Dagbladet gazetesine verdi ve Beşiktaş'a transferi hakkında konuştu

'BANA TEKLİFLER GELECEKTİR'
Transfer sezonunun 31 Ağustos'ta kapandığını söyleyen Linnes, "Korkarım ki zaman daralıyor. Ben şu anda Molde'de oynuyorum. Bu performansım devam ettikçe bana teklifler gelecektir. Avrupa'da, daha büyük bir ligde oynamak eğlenceli olabilir. Ama bu gerçekleşmezse bile bene en iyimi ortaya koymaya devam edeceğim. Umarım daha sonrasında elime bir fırsat geçer" dedi.


BEŞİKTAŞ İÇİN NELER SÖYLEDİ?
22 yaşındaki sağ beke Beşiktaş hakkında ne düşündüğü soruldu? "Kendi ligindeki en büyük üç takımdan biri ve harika bir taraftarı var. Ama bundan fazla bir şey bilmiyorum. Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için de Arsenal'a karşı oynayacaklar. Kariyerim için iyi bir adım olabilir. Ama kulüpler anlaşmadığı müddetçe benim yapacak çok fazla bir şeyim yok. Kulüp aban gelen teklifler hakkında oldukça dürüst davranıyor."


'KIŞA KADAR BİZİMLE KALACAK'
Molde teknik direktörü Tor Ole Skullerud ise Linnes'in sağ bek performansından memnun olduğunu söylerken, onun en azından kış transfer dönemine kadar takımda kalacağını düşünüyor: "Linnes çok hızlı, topla iyi ve goller atıyor. Modern bir sağ bek. Onu takımda tutmak diğer oyuncularda olduğu gibi zor. İyi bir takım olduğumuz sürece oyuncularımız ayrılacak. Bunu biliyoruz. Oyuncu satmaktan dolayı mutluyuz. Linnes'in satılıp satılmaması konusunda ise ben bir karar veremem. Bana göre o burada ve kış transfer dönemine kadar da bizimle kalacak."


DÜN MAÇTAN SONRA NELER DEMİŞTİ?
Linnes dün maçtan sonra sıcağı sıcağına yaptığı açıklamalarda ise yaşanan gelişmeler ışığında Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmeyeceğini söylemişti. nbsp;AKŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...