Fenerbahçe, Soma Turnuvası'nın gelirini açıkladı

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe, Soma Turnuvası'nın gelirini açıkladı

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere'nin dünyaca ünlü futbol takımı Chelsea'nin katılımıyla Soma Turnuvası'ndan 476 bin 698 lira gelir elde edildiği açıklandı

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 8 Ağustos'ta düzenlenen turnuvadan tüm masraflar çıktıktan sonra 476 bin 698 lira gelir elde edildiği belirtildi. Fenerbahçe İcra Kurulu Başkanı Hakkı Hasan Yılmaz'ın, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Chelsea Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Ron Gourlay'e birer mektup yazarak teşekkür ettiği kaydedildi.
Yılmaz'ın mektubunda şu ifadelere yer verdiği bildirildi:
"Soma kazazedelerinin acılarının olsun hafifletmek amacıyla düzenlenen turnuvaya katılımınız bizleri onurlandırmıştır. Turnuvadan toplam 1 milyon 89 bin 586 lira gelir elde edildi. Tüm masraflar çıktıktan sonra Soma felaketzedeleri için 476 bin 689 lira 83 kuruş gelir elde edilmiş oldu." Öte yandan sarı-lacivertli kulüp, turnuvanın gelir-gider tablosunu ayrıntılı bir şekilde resmi internet sitesinde duyurdu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...