HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

iPhone 5 sahiplerine müjde!

Kaynak:
iPhone 5 sahiplerine müjde!

TEKNOLOJİ Haberleri  / 

Apple pil sorunu yaşayan bazı iPhone 5'ler için bir değişim programı başlattı.

Bazı iPhone 5 sahiplerinin muzdarip olduğu 'pilin çabuk bitmesi' problemine Apple'dan cevap geldi.
ONLİNE SORGULANABİLECEK
Şirket Eylül 2012'den Ocak 2013'e kadar piyasaya sürülen nbsp;iPhone nbsp;5'lerde görülen sorunu kabul ederek bir değişim programı başlatacağını açıkladı. Değişim programına dahil olmak isteyen kullanıcılar adresinden cihazlarının değişime uygun olup olmadığını sorgulayabilecek. Telefonları değişime uygun olan kullanıcıları Apple tüm ayarlarının sıfırlanacağı konusunda uyarıyor.
PARA İADESİ DE MÜMKÜN
Daha önce telefonlarını bu sorunla yetkili Apple mağazalarında tamir ettirmiş kullanıcılara ise Apple para iadesi yapacağını açıkladı.
Batarya değiştirme uygulaması, yetkili Apple satış mağazaları ve yetkili servis sağlayıcıları tarafından gerçekleştirilecek. nbsp;
Geçtiğimiz günlerde nbsp;Çin'de hayata geçen uygulama, dünyanın diğer ülkelerinde is 29 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak.
APPLE İÇİN İLK DEĞİL
Değişim programı 2015'e kadar devam edecek. Ancak bu, Apple'ın ilk batarya değişim programı değil. Geçtiğimiz sene bazı iPhone 5s'lerde benzer problemler görülmüş ve şirket sorunlu cihazları değiştirmişti.

TEKNOLOJİ
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...