Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a büyük ayıp!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a büyük ayıp!

SPOR Haberleri

Ünal Aysal, Süper Kupa maçı öncesi takımı ziyaret etti. Aysal burada Fenerbahçe taraftarlarının küfürlü tezahüratları ile karşılaştı.

Cezası nedeniyle Manisa'da oynanacak Süper Kupa maçını izleyemeyecek olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, takıma moral konuşması yapmak için İzmir'e gitti. Takımın kaldığı Swiss Otel'e giden Aysal burada tatsız bir sürprizle karşılaştı.


Skorer'in edindiği bilgiye göre, Otelin çevresindeki 100 kişilik Fenerbahçeli taraftar grubu Ünal Aysal'ın otele girdiğini görünce küfürlü tezahüratta bulundu. Başkan Aysal, tepkilere sessiz kalıp kendisini bekleyen Emir Sarıgül ile otele girdi. Olayın ardından gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulunan Aysal, "Bunlar olağan şeyler haline geldi, çok da fazla şaşırmadım. Ne yazık ki tablo bu" ifadesini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...