TFF Süper Kupa maçına doğru

/ Kaynak: AA
TFF Süper Kupa maçına doğru

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşması için farklı illerden Manisa'ya gelen taraftarlar,19 Mayıs Stadı'nda girmeye başladı.

Sarı-kırmızılı ve sarı-lacivertli taraftarlar, daha önce belirlenen ayrı güzergahlardan maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'nda gelerek emniyet ekiplerinin oluşturduğu güvenlik noktalarında üst araması ve bilet kontrolleri yapıldıktan sonra stat çevresine ulaştı. Coşkulu tezahüratlarla takımlarına destek veren taraftarlar, statta kendilerine ayrılan bölümlere alınmaya başlandı.
Samsun'dan gelen 25 kişilik taraftar grubu, heyecanla maç saatini beklediklerini, ayrıca aldıkları biletlerle de Somalı madenci ailelerine destek olmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Hatay'dan kız kardeşleri ile maçı izlemeye gelen İsmail Kevser ise 16 saatlik yolculuğun ardından Süper Kupa'nın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Öte yandan, kentin belirli bölgelerinde oluşturulan kontrol noktalarında, maçı izlemek için toplu halde gelen taraftar gruplarının bulundukları otobüsler durdurularak arama yapıldı. Otobüslerdeki aramalarda sopa, şiş gibi aletlerin ele geçirildi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...