Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçesine 'Damat başbakan' yazısı yazdırdı

/ Kaynak: DHA
Bahçesine 'Damat başbakan' yazısı yazdırdı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eskişehir'in Deliklitaş Mahallesi Muhtarı Hüsnü Petek, bahçesine niçin Damat Başbakan yazdırdığını açıkladı.

ESKİŞEHİR'in Deliklitaş Mahallesi Muhtarı Hüsnü Petek, Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun Eskişehirli olduğu gerekçesiyle muhtarlık binasının önündeki çimlere renkli strafordan 'Damat Başbakan' yazısı yerleştirdi.

6 dönemdir Deliklitaş Mahalle muhtarlığı görevini yürüten Hüsnü Petek, muhtarlık binasının bulunduğu Sebahattin Günday Parkı girişine straforlardan hazırladığı 'Damat Başbakan' yazısını çimenlerin üzerine yerleştirdi. Davutoğlu'nun Başbakan olduktan sonra Eskişehir'e katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Petek, "Damadımız bizim mahallemizden dolayısıyla Eskişehir'in damadı. Eşi Deliklitaş Mahallesi Yunusemre Caddesi'nde oturuyordu. Kayınvalidesi ve kayınpederi burada yaşıyordu. Fakat evleri yıkıldıktan sonra İstanbul'a taşındılar. 'Damat Başbakan' derken, Eskişehir olarak ondan istifade ederiz diye düşünüyorum. Eskişehir'in kazanması için ona hoşgörülü hareket etmeliyiz. Bu yazıyı da ona bir jest olsun diye yazdım. Straforlardan renkli harfler hazırladık ve günün anlamına göre bu yazıyı değiştiriyoruz. Yazdığımız yazılarla kamuoyu oluşturuyoruz. Şimdi gündemde başbakan var o da bizim damadımız olduğu için 'Damat Başbakan' yazdık" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...