Çocuklarının bugününü göremedi

/ Kaynak: İHA
Çocuklarının bugününü göremedi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yazıcıoğlu ve beraberindeki 4 kişiyle hayatını kaybeden İHA Muhabiri Güneş'in oğulları Tuluğhan ve Çağan Güneş sünnet oldu.

Kahramanmaraş'ta, beş yıl önce helikopterin düşmesi sonucu Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 4 kişiyle hayatını kaybeden İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş'in oğulları Tuluğhan ve Çağan Güneş erkekliğe ilk adımı atarak sünnet oldu. Güneş kardeşler için sünnet düğünü yapıldı.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Muhabiri İsmail Güneş'in oğulları Tuluğhan (10) ve Çağan Güneş (8) için kentteki bir düğün salonunda sünnet düğünü gerçekleştirildi. Düğün merasimi öncesi anne Yasemin Güneş davetlileri kapıda karşılarken, Güneş kardeşleri bu mutlu günlerinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediyesi eski Başkanı Doğan Ürgüp, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ve Güneş ailesinin yakınları yalnız bırakmadı.

Anne Yasemin Güneş yaptığı açıklamada, "Bugün Tuluğhan ve Çağan'ın sünnet düğünündeyiz. Çok mutluyuz biraz hüzünlü olsak da mutluyuz böyle bir anı yaşadığımız için inşallah askerliklerini ve evlendiklerini de herkesle beraber görürüz inşallah" dedi.

Çağan Güneş de çok mutlu olduğunu belirtirken, Tuluğhan Güneş ise, "Çok heyecanlıyım keşke şuan burada babam da olsa diyorum ama onun adına da mutluyum" diye konuştu.

Düğüne katılanlar Tuluğhan ve Çağan Güneş kardeşlere çeşitli hediyeler verdi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...