- Hamile kadının feci sonu!
1 saat 55 dakika önce

Hamile kadının feci sonu! Bebeği ameliyatla kurtarıldı

Adana Yüreğir'de talihsiz bir kadın korkunç bir şekilde can verdi. Suriyeli Nur Abbud, kocasının sürdüğü elektrikli bisikletten düşüp otobüs altında kaldı. Abbud ölürken karnındaki 9 aylık bebeği ameliyatla alındı.
 - Tokat'ta büyük deprem! AFAD son dakika olarak duyurdu
2 saat 26 dakika önce

Tokat'ta büyük deprem! Bir çok yerde hissedildi, AFAD ilk verileri açıkladı

Son deprem haberi Tokat'tan geldi. AFAD saat 01.06'da meydana gelen Sulusaray merkezli depremin büyüklüğünü 4,7 olarak duyurdu. Deprem, Sivas ve Yozgat’ta da hissedildi. Büyük panik yaşayan bölge halkı saat 02.35'de yine sallandı. Son depremin büyüklüğü ise 4,1 olarak ölçüldü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son durumu paylaştı.
 - Muğla'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
4 saat 46 dakika önce

Muğla'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli peş peşe duyurdu

Muğla'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin son dakika verileri paylaştı...
 - Kabinede değişikliğe mi gidiliyor?
5 saat 13 dakika önce

AK Parti kabinede değişikliğe mi gidiyor? Şamil Tayyar'dan canlı yayında çarpıcı açıklamalar

31 Mart yerel seçimlerinde istediği başarıya ulaşamayan AK Parti'de değişim rüzgarı esiyor. Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, TGRT Haber'e konuşarak, "Değişimden Sayın Cumhurbaşkanımız neyi kast ediyor? Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni revize etmeyi planlıyor. Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve teşkilatları bu kongre sürecinde yenilemeyi düşünüyor. Bir de haliyle genel merkez ve bakanlar kurulunu" sözlerini sarf etti.
 - Putin’den Dengeleri Değiştiren Destek Mesajı
8 saat 9 dakika önce

İran’ın İmdat Çekici! Putin’den Dengeleri Değiştiren Destek Mesajı

İran'ın İsrail'e yönelik benzeri görülmemiş füze ve drone saldırısının ardından birkaç saatlik sessizlik sonrası Rusya ilk resmi tepkisini vermiş, "bölgedeki gergin tırmanış" konusunda "aşırı endişe" duyduğunu dile getirmişti. Salı günü ise Rusya, olası bir İsrail veya Amerika saldırısına karşı İran'a hava savunma desteği sözü verdi. Bir tarafta süper güç Amerika, İsrail’in yanında bulunurken diğer tarafta ise İran, Rusya’yı arkasına aldı.
 - Bölge Türkleri ziyaret edilecek
8 saat 50 dakika önce

Tarih belirlendi, Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gidiyor! Bölgedeki Türkler ziyaret edilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonrası ilk yurt dışı ziyaretini 22 Nisan’da Irak’ın başkenti Bağdat’a yapacak. Erdoğan, Irak ziyaretinde terörle mücadele, ticari projeler, enerji ve su sorunu gibi stratejik konuları masaya yatıracak. Erdoğan'ın ziyaretinde Irak'la teröre karşı 30 kilometre güvenli hat anlaşması imzalanacak. Öte yandan Erdoğan, Irak Türklerini de ziyaret edecek.
 - "Tamamen gerçek dışı ve büyük bir yalan"
9 saat 31 dakika önce

Mülakatta "Erdoğan'ın kaç çocuğu var?" sorusu iddiası... Bakan Tunç'tan açıklama geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç görevde yükselme mülakatlarında 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır? Hazreti Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?' sorularının sorulduğu iddialarına cevap verdi. Tunç, söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi.
 - Demirtaş'ın tutukluluğu sürecek
10 saat 18 dakika önce

Kobani davasında tahliye talebine ret! Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğu sürecek

Kobani olayları olarak bilinen 6-8 Ekim 2014'teki eylemlere ilişkin davada, 18'i tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi. Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu 18 tutuklunun tahliye talebini reddetti. Öte yandan dava, 16 Mayıs tarihine ertelendi.
 - Hamas'tan Erdoğan'ın Kuva-yı Milliye sözlerine övgü!
10 saat 21 dakika önce

Hamas'tan Erdoğan'ın Kuva-yı Milliye sözlerine övgü! "Bu cesurca açıklamaları ezberleyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'a yönelik "Kuva-yı Milliye" benzetmesi büyük yankı uyandırdı. Hamas Erdoğan'ın sözlerine anınca karşılık vererek, "Halkımız, Gazze Şeridi'ndeki insanlarımıza yönelik aldığı tutum ve halkımızın topraklarını özgürleştirme, oraya geri dönüş ve başkenti Kudüs olan bağımsız bir devlet kurma hakkını destekleme konusunda mücadelesinde, cesur bir ses olarak bu açıklamaları ezberleyecektir" açıklamasında bulundu.
 - Kabinede değişiklik olacak mı?
10 saat 25 dakika önce

AK Parti'de seçim sonrası ilk MKYK! Ömer Çelik: "Netanyahu savaş çıksın istiyor"

Yerel seçimlerin ardından AK Parti ilk Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında ilk toplantısını yaptı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK sonrası önemli açıklamalarda bulundu. İsrail-İran gerilimine ilişkin Çelik, "Netanyahu savaş çıksın, bu savaşa ABD'de dahil olsun istiyor" dedi. Ömer Çelik seçim sonrası kabinede değişiklik olacak mı sorusuna da cevap verdi.
 - Erdoğan ile Özel bir araya gelecek!
10 saat 48 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel bir araya gelecek! Kritik görüşme için tarih geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik "Kapımız her zaman açık, ele alacağımız konu başlıkları çok" sözlerine cevap gecikmedi. Özel, Erdoğan ile çok yakın bir tarihte yüz yüze görüşme gerçekleştireceklerini duyurdu.
 - 'Uyuyan hesap' vurgununda karar
11 saat 47 dakika önce

'Uyuyan hesap' vurgununda karar: Banka müdiresinin cezası belli oldu

Eskişehir'de, 'uyuyan hesap'lardan zimmetine para geçirdiği ve müşterilerin hesaplarında usulsüz işlemler yaptığı gerekçesiyle yargılanan banka müdiresi Ayşe Pelin Ü. hakkında karar çıktı. Tutuklu yargılanan müdireye 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi. 
Gündem - Gündem
11 saat 54 dakika önce

Bir futbolcunun banka hesabında 785 milyon TL olduğunu söyleyen Tiktok fenomeni Eylül Işıklı'nın Instagram ve TikTok hesabı

Ünlü bir futbolcudan 5 milyon TL para teklifi aldığını iddia eden Tiktok fenomeni Eylül Işıklı sosyal medyanın gündemine oturdu. İddia ettiği tüm ayrıntıları kendi Tiktok hesabında paylaşan Eylül Işıklı ve olay hakkında merak edilen detaylar şu şekilde...
 - MHP'nin acı günü! Hayatını kaybetti
12 saat 8 dakika önce

MHP Söğüt İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Köksal vefat etti

MHP Söğüt İlçe Başkan Yardımcısı Özkan Köksal, bu sabah hayatını kaybetti. Köksal, bir süredir yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi görüyordu.
 - Hamas lideri ile kritik temas
12 saat 8 dakika önce

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas lideri Heniyye ile görüştü

Katar'da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, hafta sonu Türkiye'ye gelecek olan Hamas Siyasi Büro Şefi Heniyye ve heyetiyle görüştü. Görüşmede, Gazze'ye insani yardım, ateşkes ve rehine konuları ele alındı.
 - İstanbul'da fabrika yangını! 2 saatte küle döndü
12 saat 41 dakika önce

İstanbul'da fabrika yangını! 2 saatin sonunda kontrol altına alındı

İstanbul Esenyurt'ta 3 bin metrekarelik ahşap kapı üretim fabrikasında çıkan yangında fabrika adeta küle dönerken, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Olayda ilk belirlemelere göre yaralanan olmazken, yangının kaynak yapılırken çıktığı ileri sürüldü.
 - 4 bakanlık taslak hazırladı
13 saat önce

Bakan Tunç: 4 bakanlık sokak hayvanlarıyla ilgili çalışma yürütüyoruz

Adalet Bakanı Tunç, Meclis'te gazetecilerin sorularını cevapladı. Sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmaların sorulduğu Tunç, "İnsanımızın can güvenliği her şeyden önemli. Hem hayvanlarımızı koruyacak hem de insan sağlığını tehdit etmeyecek bir düzenleme gerekiyor. Bu konuda Tarım ve Orman, Çevre ve Şehircilik, İçişleri ve Adalet bakanlıkları olarak ortak bir taslağımız, çalışmamız var." dedi.
 - 'Kandil var Gara var diyoruz, uğraşmayalım mı onlarla?'
13 saat 15 dakika önce

Erdoğan'ın Irak ziyareti öncesi Bakan Güler'den 'güvenli hat' açıklaması

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra Irak'a gerçekleştireceği kritik ziyaret öncesi 'güvenli hat'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 30 kilometrelik güvenli hattın zaten oluşturulmuş olduğuna dikkat çeken Bakan Güler, "Ancak orada yapmamız gereken bazı işler daha var, onları çalışıyoruz. 'Kandil var Gara var' diyoruz, uğraşmayalım mı onlarla?" dedi.
 - Meteoroloji'den 3 kent için kritik uyarı!
13 saat 35 dakika önce

Meteoroloji'den Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ için sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağ'ın iç kesimleri için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Turgut Özal' mesajı
13 saat 41 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Turgut Özal' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 31. yılında Turgut Özal'ı andı. Erdoğan, "Rahmetli Özal’ın “çağ atlayan Türkiye” diyerek açtığı yoldan giderek ülkemize ve milletimize tarihî başarıları yaşatmanın gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.
 - 74 yaşındaki cinayet zanlısı 5 yıl sonra yakayı ele verdi
13 saat 43 dakika önce

JASAT ve komando birlikleri devreye girdi: 74 yaşındaki cinayet zanlısı 5 yıl sonra yakayı ele verdi

Afyonkarahisa'da 5 yıl önce işlenen cinayetin firari zanlısı film gibi operasyonla yakalandı. 74 yaşındaki zanlı, JASAT dedektiflerinin fotokapanlar ve komando birliklerinin arazi araması sonrası Manisa’da yakayı ele verdi.
Sona Git