Bankadaki 124 bin lirası buhar oldu

Bankadaki 124 bin lirası buhar oldu

YAŞAM Haberleri

Hesabından para çekilen Sami Dağsuyu, telefon şifresi olmadan internet bankacılığında işlem yapıldığını söyledi

Adana'da 56 yaşındaki Sami Dağsuyu, bilgisayar korsanlarının internet bankacılığı şifrelerini ele geçirip, 124 bin lirasını dolandırdıkları iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İşi gereği internet bankacılığını sıkça kullandığını belirten Sami Dağsuyu, 9 Ağustos'ta mail adresine gelen uyarıda, bir bankadaki hesabından başka bir banka hesabına 100 bin TL havale edildiğini gördü. Böyle bir talimat vermeyen Dağsuyu, hesabını bloke ettirdi. Derhal diğer banka hesaplarını da kontrol eden iş adamı Dağsuyu, toplam 124 bin TL'nin hiç tanımadığı G.T.T. ile T.K.'nin hesaplarına gönderildiğini öğrenince şoke oldu. Suç duyurusunda bulunan Dağsuyu, bankaya da dilekçe yazarak dolandırılan paranın kendisine iadesini istedi. Dağsuyu, yapılan bu işlemler için bankanın cep telefonuna şifre göndermesi gerektiğini belirterek, bunun yapılmadığını kaydetti. nbsp;

İNTERNETSİZ YAPAMIYORUZ

Elektrik trafosu imalathanesi işleten 56 yaşındaki Sami Dağsuyu, işi gereği sık sık internet bankacılığını kullanmak zorunda olduğunu söyledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...