Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Çakır'a 'Kürdistan' tepkisi

Deniz Çakır'a 'Kürdistan' tepkisi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Mahsun Kırmızıgül'ün yeni projesi 'Aşkın Dili Yok' dizisi için Bitlis'in Tatvan ilçesine gitmeye hazırlanıyor.

Bir hafta sonra çekimlere başlayacak olan Çakır, dizide Kürt bir avukat rolüne hayat verecek... Çekimler öncesi Kürtçe ders alan güzel oyuncu, bir yandan da bölgeyle ilgili kitaplar okuyor... Pazar gecesi Çakır, sosyal medyadan Turgut Uyar'ın Tatvan'la ilgili yazdığı 'Yokuş Yola' şiirini yayınladı ve altına şiirdeki "Kürdistan'da ve Muş Tatvan yolunda bir yer kanar" dizesini paylaştı... Güneş'in haberine göre Çakır'ın şiirde geçen Kürdistan lafını yazması bazı takipçilerini öfkelendirdi... Çok sayıda tepki ve tehdit mesajı alan Çakır, "Her şey sevgi ve anlayıştan geçer. Kimseyi yargılamadan sevmektir mutluluk... Ben bir Turgut Uyar şiiri paylaştım. Sevgiler" mesajını yazarak sağduyu çağrısı yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...