Volkan, Melo'yu ima ederek, 'Sokak köpeklerini temizleyin' dedi

Volkan, Melo'yu ima ederek, 'Sokak köpeklerini temizleyin' dedi

SPOR Haberleri

Volkan Demirel maç sonrası, Melo'yu ima ederek, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini temizlesin yoksa ben halledicem" dedi.

Volkan Demirel maç sonrası, Melo'yu ima ederek, "Belediye gereksiz sokak köpeklerini temizlesin yoksa ben halledicem" açıklamasıyla ateşin üzerine adeta benzin döktü. Sarı-lacivertli kaleci, Melo'nun kaçırdığı atış sonrası sevinirken sambacıya çarptı, ardından kavga etti. Penaltı atışları Volkan Demirel'in şovuna sahne oldu. G.Saray futbolcularının her penaltı atışı öncesi sinirlerini bozan hareketler yapan Volkan, Melo'nun kaçırdığı penaltı atışı sonrasında da sevincini abarttı. Sambacının üzerine doğru koşan Volkan, Melo'yla çarptı. Melo'nun tepki göstermesiyle rakip futbolcunun üzerine yürüyerek ortamı tamamen gerdi. Sinir bozan hareketlerine devam eden Volkan kaçan diğer penaltılarda da etkili olurken, kupanın gelmesinde bu bakımdan büyük pay sahibiydi. nbsp;
Bir değil iki değil...
Tarihi rekabette hemen bütün kesimler centilmenlik çağrısı yaparken Volkan Demirel'in bitmez tükenmez taşkınlıkları ortamı gerdikçe geriyor. Demirel'in daha önce de birçok vukuatları var. Volkan, 27 Şubat 2008'deki G.Saray kupa maçında Lincoln'ün kasıklarına tekme attı. 12 Nisan 2009'daki lig maçında G.Saray tribünlerine edep yerini gösterdi. 28 Mart 2010'daki G.Saray lig maçında topu kalçasıyla kontrol ederek sarı-kırmızılı tribünleri çıldırttı. 15 Haziran 2008'deki EURO 2008 Çek Cumhuriyeti maçının son anlarında Koller'i iterek düşürdü ve kırmızı kart gördü. 2 Haziran 2012'de A Milli Takım'ın Avusturya kampında bir foto muhabirini evinden aldırmakla tehdit etti. 12 Mayıs 2013'teki geçen sezonun son derbisinde G.Saray Kaptanı Sabri Sarıoğlu'yla saha içinde kavga etti, boğazını sıktı. Dün de maç içinde tribünlere şişe atar gibi bir hareket yaparak ortamı gerdikçe geren Volkan penaltılarda da sinir katsayısını yükseltmeyi bildi. (M.Emin ULUÇ)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...