Fenerbahçe'ye Alves'ten kötü haber!

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'ye Alves'ten kötü haber!

SPOR Haberleri  / AA

Sol bacak üst adele zarında kısmi yırtık ve kanama tespit edilen Alves'in, 10 gün içinde takımla çalışmalara başlamasının beklendiği açıklandı

Galatasaray ile oynanan TFF Süper Kupa maçında sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves'ten kötü haber geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Alves'in Galatasaray mücadelesinde sol bacak üst adalesinde ağrı hissettiği ve oyundan çıkmak zorunda kaldığı hatırlatılarak, "Kulüp doktorumuz Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan muayene ve tetkikler sonucunda, sol bacak üst adale zarında kısmi yırtık ve kanama tespit edilen futbolcumuzun tedavisine başlanılmıştır" denildi. Takımla çalışmalara 10 gün içinde başlamasının öngörüldüğü duyurulan Portekizli futbolcu, sarı-lacivertli ekibin Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçta forma giyemeyecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...