İTÜ'de arbede!

/ Kaynak: İHA
İTÜ'de arbede!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İTÜAyazağa Kampüsünde göçükte hayatını kaybeden işçi için eylem yaptıklarını söyleyen Genç-Sen üyeleri ile güvenlikçiler arasında arbede yaşandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde devam eden inşaat sırasında göçük altında kalarak hayatını kaybeden işçi için eylem yaptıklarını söyleyen Genç-Sen üyeleri ile güvenlikçiler arasında arbede yaşandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde devam eden inşaat sırasında göçük altında kalarak hayatını kaybeden işçi için eylem yaptıklarını söyleyen Genç-Sen üyeleri ile güvenlikçiler arasında arbede yaşandı.
Öğrenci Gençlik Sendikası (Genç-Sen) ve İnşaat İşçileri Sendikası üyesi yaklaşık 30 kişilik grup, İTÜ Ayazağa Kampüsü önünde toplandı. Grup, kampüste devam eden Elektrik-Elektronik Fakültesi laboratuvar ek blok ve cephe kaplama inşaatı sırasında geçtiğimiz hafta meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Melik Yalçın isimli işçi için eylem yaptı. Yapılan açıklamanın ardından grup dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...