Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Wenger iddialı

Wenger iddialı

SPOR Haberleri

Arsenal Teknik Direktörü Arsena Wenger, yarınki Beşiktaş maçı için, eksiklerinin önemli olduğunu ancak turu geçip gruplara kalacaklarına inandığını söyledi

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanşında yarın İngiltere'de oynanacak Arsenal - Beşiktaş karşılaşması öncesi, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger ve futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain basın toplantısı düzenledi. Yarınki mücadele için kendilerine güvendiklerini vurgulayan Arsene Wenger, "Şu an sadece Beşiktaş maçını düşünüyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız ve bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Gruplara kalacağımıza inanıyoruz" dedi.


"GRUPLARA KALACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Chamberlain'in yarınki maçta orta sahanın ortasında oynayabileceğini ifade eden Wenger, "Bir oyuncunun nerede oynadığı önemli ama dünya çapında bir oyuncu her yerde oynayabilmeli. Yarın turu geçmek için hücum ağırlıklı oynamamız gerekiyor. Bir oyuncu ne kadar büyük bir oyuncu olursa olsun tek başına sonucu değiştiremez. Eksiklerimiz önemli ancak turu geçip gruplara kalacağımıza inanıyorum" diye konuştu.


"BEŞİKTAŞ İLK MAÇTA ÇOK İYİ OYNADI"
Wenger, Beşiktaş'ın ilk maçta çok iyi oynadığını vurgulayarak, "Ancak biz de yarın onlara evimizde en az onlar kadar iyi oynadığımızı göstermek istiyoruz. Arteta'nın sakatlığının çok uzun süreceğini düşünmüyorum ancak Beşiktaş karşısında olmayacak. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı çok istiyorum. Şimdi ilk olarak gruplara kalmaya odaklanmış durumdayız. Theo Walcott'un milli maçlar arasının ardından tam olarak antrenmanlara çıkmasını bekliyoruz. Onu daha erken kullanıp riske etmek istemiyoruz. Lucas Podolski yarın takımda olacak. Kendisini bırakmak istemiyoruz" şeklinde konuştu.


CHAMBERLAIN: "BEŞİKTAŞ'IN İŞİNİ ZORLAŞTIRMALIYIZ"
Tur için İstanbul'daki maçtan daha iyi oynamaları gerektiğini dile getiren Arsenal'li futbolcu Chamberlain ise, "Oradaki saha koşullarının da iyi olduğunu söyleyemem. Takım olarak pas yaparken çok zorlandık. Tabii ki iyi bir takımla oynadık, bu bir mazeret değil. Bu maçta daha iyi oynamalı ve Beşiktaş'ın işini zorlaştırmalıyız" ifadelerini kullandı.


Chamberlain, yarın sahada gol yememeleri gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
"Everton maçında skoru 2-0'dan 2-2'ye getirmemiz güvenimizi yerine getirdi. Beşiktaş maçını kazanarak gruplara kalmak istiyoruz. Genel olarak baktığımızda kötü maçlar oynamadık. Aslına bakılırsa bizim takımımız daha iyi bir takım. Defansif hatalarımızı tekrarlamamamız lazım. Arkadaşlarımızla konuştuk ve Beşiktaş maçında daha dikkatli bir oyun oynayarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...