Bakan Zeybekçi'den o iddiaya yalanlama

/ Kaynak: AA
Bakan Zeybekçi'den o iddiaya yalanlama

Ekonomi Haberleri  / AA

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Zeytinburnu'da, "16-9" olarak adlandırılan binalarla ilgili iddialara cevap verdi.

Zeybekci, binalarda, şahsı, ailesi, şirketleri ve şirket ortaklarına ait mülkiyet, irtifak ve kira dahil olmak üzere, hiçbir hukuki ilişkisinin olmadığını ifade etti.

Zeybekci, söz konusu binalarda iki dairesinin bulunduğuna dair, bugün bir basın organında haber çıktığını anımsatarak, şu açıklamada bulundu:

"31 Mart 2011 tarihinde sözleşmesini yaparak, tamamı şahsi hesabımdan banka havaleleriyle, ilgili firmaya eşit taksitlerle bir buçuk yılda ödemesini yaptığım, iki ayrı bağımsız bölümün birleşmesi ile oluşan, net 134 metrekarelik konutu, imar, inşaat ve iskan ruhsatları için her türlü inceleme ve araştırmayı yaparak satın aldım.

Adı geçen binalarla ilgili tarihi yarımadanın siluetine aykırı konum tartışmaları çıkması üzerine, satma kararı aldım, sattım ve tapu devirlerini gerçekleştirdim.

Şu an itibariyle, ilgili firmanın beyanında da görüleceği gibi, adı geçen binalarda şahsıma, aileme, şirketlerime ve şirket ortaklarıma ait mülkiyet, irtifak ve kira dahil olmak üzere, hiçbir hukuki ilişkim yoktur.

Konu hakkında ilgili firmanın yazısı da ekte sunulmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...