Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray şikayete hazırlanıyor

/ Kaynak: İHA
Galatasaray şikayete hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, TFF Süper Kupa maçı ve sonrasında yaşanan olaylardan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet başvurusu yapmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Manisa'da oynanan ve Soma kurbanlarının yakınlarına yardım gibi 'insani' bir amaç doğrultusunda yapılan maç sırasında ve sonrasında; rakip takımın bir oyuncusunun, hiçbir 'insani' değerle bağdaşmayan eylem ve söylemleri nedeniyle, TFF Disiplin Talimatı uyarınca cezalandırılması amacıyla, Galatasaray Spor Kulübü Hukuk Kurulu, olağanüstü toplanarak, 'şikayet başvurusu'yla ilgili dosyanın hazırlığına başlamıştır. Suç kanıtlarıyla ilgili görüntü ve ses kayıtlarını da içeren dosyanın tamamlanmasıyla birlikte, TFF'nin yetkili kurullarına, söz konusu kişinin, yürürlükteki disiplin ve ceza yönetmeliklerine göre en ağır şekilde cezalandırılması için derhal başvurulacak ve kamuoyu gelişmelerden sürekli olarak haberdar edilecektir" denildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...