Kenan Sofuoğlu'ndan tepki: Su dökme kuyu aç!

Kenan Sofuoğlu'ndan tepki: Su dökme kuyu aç!

GÜNDEM Haberleri

Ülkemizde de hızla yayılan baştan aşağıya buzlu su dökme kampanyası için ünlü motosikletçi, "Gösterişten başka bir şey değil" dedi.

Dünyaca ünlü motosikletçi Kenan Sofuoğlu, ALS hastaları için başlatılan baştan aşağı buzlu su dökme kampanyasına tepki gösterdi. nbsp;
Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından Somali'de kendisinin açtırdığı su kuyusunun fotoğrafını paylaşırken Türkçe ve İngilizce olarak "Bu kampanyaya katılmıyorum. Bence gösterişten başka bir şey değil" diye eleştiride bulundu. Sofuoğlu, "Yaradanın bize bahşetmiş olduğu en kıymetli nimeti suyu, medya dünyasında kişisel gösteriş ve reklam kampanyasına dönüştürüp heba etmek yerine, bu nimeti bulamayan insanlara yardım etmek bize yakışır" dedi. Kenan Sofuoğlu eleştirisini yaptığı paylaşımında 2011 yılında Somali'de açtırdığı su kuyusunun, "Resim 2011 yılında çekilmiş. Tabii ki hayır işi reklam için yapılmaz. Resmi paylaştım çünkü bizi bu konuda eleştirenlere gelsin" diye yazdı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...