Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan'ı kongreye komşuları uğurladı

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan'ı kongreye komşuları uğurladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kongreye gelmek üzere Subayevleri'ndeki evinden ayrılan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ı, kongre salonuna komşuları uğurladı.

Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne gelmek üzere Keçiören Subayevleri Mahallesi'ndeki evinden ayrılan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı komşuları uğurladı. Yaklaşık 12 yıldır Subayevleri'nde ikamet eden Erdoğan, AK Parti'nin 1. Olağanüstü Büyük Kongresi için evden ayrılmadan önce komşuları evin önünde beklemeye başladı.

Bu sırada ağladığı görülen Güler Gürcan, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın çok sevdiğini söyledi. "Çok duygulanıyorum çünkü artık gidiyorlar" diyen Gürcan, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi için çok dua ettiğini, bugünkü gözyaşlarının hem sevinçten hem de Başbakan'ın mahalledeki son günlerinden kaynaklandığı dile getirdi.

Mahalle sakinleri, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı evlerinden çıkışında sevgi gösterilerinde bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...