Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hüseyin Gülerce Zaman'dan istifa etti

Hüseyin Gülerce Zaman'dan istifa etti

GÜNDEM Haberleri

17 Aralık sürecinde cemaatle yaşadığı gerilim sonrası 25 yıldır yazdığı Zaman'daki yazılarına ara veren Hüseyin Gülerce istifa etti.

17 Aralık süreci sonrası Başbakan Tayyip Erdoğan'a destek veren ve soruşturmanın yolsuzluk soruşturması olmadığına inandığını dile getiren Gülerce, cemaate yakın yazarlar tarafından eleştirilmiş ve yazılarına ara vereceğini açıklayarak 4 aylık gibi bir süre boyunca basına demeç vermemişti.
Gülerce, İnternethaber.com'a yaptığı açıklamada "Zaman Gazetesi'nden istifa ediyorum. Dumanlı'ya konuyu SMS yoluyla ilettim. O da dur gitme demedi. Keşke kalsaydın demekle yetindi. İstifamı noter aracalığıyla bildireceğim" dedi.
"DUMANLI'YA SMS YOLUYLA BİLDİRDİM"
Gülerce'nin açıklaması şöyle:
"Zaman'ı bırakıyorum! Zaman'da yazacak bir şeyim kalmadı çünkü... Hiç kimsenin bu kararımdan haberi yok. Bugünden itibaren Zaman Gazetesi'nden istifa ediyorum. Dumanlı'ya konuyu SMS yoluyla ilettim. O da dur gitme demedi. Keşke kalsaydın demekle yetindi. İstifamı noter aracalığıyla bildireceğim." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...