Trabzonspor, Rus takımlarıyla 4'üncü kez karşılaşacak

/ Kaynak: AA
Trabzonspor, Rus takımlarıyla 4'üncü kez karşılaşacak

SPOR Haberleri  / AA

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Rostov ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarında Rusya Federasyonu takımlarıyla 4'üncü maçına çıkacak

Bordo-mavililer, ilk olarak 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda CSKA Moskova ile yer almıştı. Deplasmanda 3-0 yenilen bordo-mavililer, güçlü rakibi ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda golsüz berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi, grubu CSKA Moskova'nın 1 puan gerisinde 3'üncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmişti.
Karadeniz ekibi, Rostov ile Trabzon'da yaptığı ilk maçta ise sahadan 2-0 galip ayrılarak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmişti. Trabzonspor, Rus takımları karşısında 3 maçta, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda 3 gol yiyen bordo-mavililer, 2 gol kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...