Beşiktaş'ın kozu Demba Ba

Beşiktaş'ın kozu Demba Ba

SPOR Haberleri

Devler Ligi eşiğinde Arsenal ile 0-0'ın rövanşında Arsenal ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Demba Ba'nın Premier Lig tecrübesine güveniyor.

Devler Ligi eşiğinde Arsenal ile 0-0'ın rövanşında Arsenal ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Senegalli oyuncusu Demba Ba'nın Premier Lig tecrübesine güveniyor. West Ham, Newcastle ve son olarak Chelsea'de 99 Premier Lig maçına çıkan Demba Ba, 43 gol attı. Chelsea formasıyla Londra derbisinde Arsenal'e gol atamayan Demba Ba, Newcastle formasıyla rakiplerine 2 gol atmayı başarmıştı. Beşiktaş 6. defa Devler Ligi kapısında. "Devler Ligi"nde daha önce 5 defa gruplara kalmayı başaran Beşiktaş, Arsenal'i elemesi durumunda 6. defa bu lige katılma hakkını elde edecek. İlk olarak 1997-98 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Kara Kartallar, daha sonra 2000-01, 2003-04, 2007-08 ve son olarak da 2009-10 sezonlarında gruplara kalmayı başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...