Kafkas'ın hedefi başka

Kafkas'ın hedefi başka

SPOR Haberleri

Karabükspor Teknik Direktörü, şehirde kuracağı futbol akademisiyle gençleri spora kazandıracak

Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kuracağı futbol akademisiyle gençleri spora kazandırmayı amaçlıyor. PTT, Keçiörengücü, Diyarbakırspor, Erzurumspor, Konyaspor, Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor, Denizlispor, ASKÖ Pasching, LASK Linz, ve Admira Wacker ile A Milli Futbol Takımı'nda uzun süre forma giydikten sonra teknik direktör olarak ASKÖ Pasching, Kayserispor, Gaziantepspor, Trabzonspor ve milli takımlarda birçok başarıya imza atan Kafkas, Karabükspor'da gençleştirdiği kadroyla Avrupa kupalarında da adından söz ettiriyor.

Karabük'te olmaktan mutlu olduğunu belirten Kafkas, "Ben sezonluk ya da maçlık başarılar istemiyorum. Bir sezon başarılı olup diğer sezon kümede kalma mücadelesi veriyorsanız, hiçbir şeyin anlamı yok bana göre. Amacım, Karabük'ün geçici başarılar elde etmesi değil. Uzun vadeli başarıları yakalayacak yapıya kavuşturmak" diye konuştu. Şehirde futbol akademisi kuracaklarını ve bu konuda gerekli altyapı çalışmalarını başlattıklarını vurgulayan Kafkas, "Karabük'ten ülke sporuna katkı sağlayacak oyuncular, teknik adamlar yetiştirmek en büyük hayalim. Bunu başarmak için mücadelemi vereceğim" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...