Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gazze için çamurlu su!

/ Kaynak: İHA
Gazze için çamurlu su!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yurt genelinde ALS hastalarına yönelik başlatılan farkındalık kampanyasının yanına bir yenisi daha eklendi.

Kahramanmaraşlı emekli işçi, Gazze için kafasından aşağı çamurlu su dökerek yeni bir akım başlattı. Gazze başta olmak üzere Müslüman ülkelerde yaşanan savaşlara dikkat çekmek adına yeni bir farkındalık kampanyası başlatan emekçi işçi Arif Sarıtürk, kafasından aşağı bir kova çamurlu su dökerek, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'ya meydan okudu. ALS hastalarına şifa dileyen 50 yaşındaki emekli işçi Arif Sarıtürk, ünlü insanların aynı özveriyi Müslüman ülkelerinde yaşanan iç savaşta zarar gören insanlar için göstermesini istedi. Kahramanmaraş şehir merkezinde yer alan İl Özel İdare binası önüne otomobili ile gelen ve bagajından çıkardığı çamurlu su kovasını vatandaşların meraklı bakışları önünde kafasından aşağı döken Arif Sarıtürk, Gazze için yazdığı şiiri okuyarak farkındalık kampanyasına destek istedi.


"BU NASIL DUYARLILIK !"
Ünlü insanların ALS hastaları için başlatılan kampanyaya özel destek verdiğini kaydeden Arif Sarıtürk, ülkelerinde yaşanan iç karışıklıkta ölen Müslümanlar için aynı özverinin gösterilmemesine anlam veremediğini söyledi. Sarıtürk, "ALS hastalarını görüyorsunuz ama bombaları görmüyorsunuz. Bu nasıl duyarlılık! Tamam duyarlısınız, tebrik ediyorum. O duyarlılığı Müslüman kardeşlerimizin için de gösterelim. Özellikle Hülya Avşar'ı tebrik ediyorum. ALS hastalarına destek verdi. Aynı desteği Gazze için göstermesini istiyorum. Bu nedenle Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'ya meydan okuyorum" dedi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...