Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şevval Sam ve Kurtaran Ekspresten unutulmaz konser!

/ Kaynak: DHA
Şevval Sam ve Kurtaran Ekspresten unutulmaz konser!

MAGAZİN Haberleri  / DHA

KRAL 20'inci Yıl Müzik Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bodrum Kalesi Konserleri, Şevval Sam ve Kurtalan Ekspres'in konseriyle sona erdi.

Sahneye önce Barış Manço'nun 1972 yılında kurduğu Kurtalan Ekspres grubu çıktı. Barış Manço, Cem Karaca ve grubun gitaristlerinden Bahadır Akkuzu'nun da anıldığı etkinlikte grup solisti Can Bora Genç 'Dönence' adlı şarkıyla konsere başladı. Grubun konseri Unutamadım, Yaz Dostum, Tamirci Çırağı, Namus Belası, Islak Islak, Kol Düğmeleri, Yine Yol Göründü, Yeni Bir Gün Doğdu Merhaba, Anlıyorsun Değil mi? adlı şarkılarıyla devam etti. Grubun bas gitarcısı Ahmet Güvenç "Büyük alkış rica ediyorum. Sahneye bakıp göremediğiniz ama burada bizimle olanlar için" diyerek Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu'yu andı.
GİTAR TELİ KOPMASINA ALKIŞLI MORAL
Konseri izleyen yaklaşık bin 200 kişi bol bol alkışlarken, Güvenç'in bir ara gitarının teli koptu. Dinleyenler grubun performansı karşısında bu duruma da alkışlarıyla moral verdi. Grup, Soma'da yaşanan faciada hayatlarını kaybedenler adına yer verdiği 'Maden Ocağının Dibinde' adlı şarkıda madenci bareti taktı.
ŞEVVAL SAM: ROCK SÖYLEMEK GEREKİYORMUŞ
Konserin ikinci bölümü Şevval Sam ve Can Bora Genç'in 'Alla Beni Pulla Beni' adlı şarkıda düetiyle başladı. Sam, daha sonra grup eşliğinde devam ettiği konserinde Can Bedenden Çıkmayınca, Bu Son Olsun, Resimdeki Gözyaşları adlı şarkıların yanı sıra Karadeniz şarkıları da seslendirdi. Sam, "Bu müzikle biraz gençleştim galiba. Bütün sır buymuş. Rock söylemek gerekiyormuş. Ortalıkta rockcı edasıyla gezmiyorum. Kurtalan Ekspres, Barış ağabey, Cem ağabey ve kaybettiğimiz diğer dostlar, bizi büyüten çocukluğumuza, gençliğimize iz bırakmış isimler. Onları unutmayacağız" dedi. nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...